A 2021-es Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Közgazdaságtudományi Szekciója 2005 után ismét Sopronban költözik.

Nagy megtiszteltetés, egyben nagy felelősség is OTDK-t rendezni, főként egy ilyen nagy létszámú szekcióban, mely számos mértékadó korábbi konferenciát mutathat fel. Ezért is nagy megbecsülés számunkra, hogy a konferencia rendezés elnyerésével elismerték tehetséggondozó műhelyünket is, mely 2013-ban és 2015-ben is Pro Scientia Aranyérmes hallgatóval büszkélkedhetett.

Három nap, mely a feltörekvő nemzedékről, a fiatal tudóspalántákról szól. Hisszük, hogy az OTDK elsősorban nem verseny, hanem egy konferencia, ahol mindenki inspirálódhat, töltekezhet, iránymutatást, további lendületet kaphat, elmélyülhet. Ehhez szeretnénk megteremteni azt az atmoszférát, mely ötvözi a tradíciót és a dinamizmust, egyszerre fiatalos, fesztelen, elmélyült és szakmaisággal, tudománnyal telített.

Várunk Sopronban minden érdeklődőt is, hiszen az OTDK szellemisége és légköre nem csak a nevezett szerzőket, hanem a tudományos diákkörrel épp csak ismerkedő, a bekapcsolódást tervezgető hallgatókat is ösztönözheti.

Bagolyszárnyra fel! Találkozzunk 2021-ben Sopronban! Ehhez kívánunk minden aspiránsnak, egyetemünk hagyományos köszöntésével: Jó szerencsét!

Dr. Czeglédy Tamás
a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának dékánja,
a 35. OTDK Közgazdaságtudományi Szekció ügyvezető elnöke

Dr. Koloszár László
a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának tudományos és kutatási dékánhelyettese,
a 35. OTDK Közgazdaságtudományi Szekció ügyvezető társelnöke