Frissítve: 2021. 04. 16. 8:30

 

Mikor lesz a próba esemény?

A próba várhatóan április 19-én, hétfőn lesz, a csütörtöki tagozatoknak 9-11 óra között, a pénteki tagozatoknak 12-14 óra között. A próba eseményhez csatlakozni, majd egy naptárbejegyzésen keresztül lehet, amelyet egy szervező e-mail címről kaptak meg április 15-én.  A teszt alkalmával, ki lehet próbálni a csatlakozást és a prezentáció megosztását is. A tagozati ülések technikai megvalósítását a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel együttműködve biztosítjuk. Technikai kérdéseket az otdkszervezo25 ‘KUKAC’ uni-nke.hu e-mail címen lehet feltenni.

Hogyan csatlakozzak?

Bár böngészőből is működik, mi mindenképpen a Teams program telepítését javasoljuk. Szerintünk a laptopon kívül tedd fel a mobilodra is. https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-teams/download-app

Lesz Teams konferencia háttérkép?

Igen. 🙂 Innen letöltheted, az app-ban használhatod: MS Teams háttérképek a konferenciára

Mikor lesz elérhető a lebonyolítás forgatókönyve?

Ezt a tesztig fogjuk közreadni.

Mikor és hogyan kell beadni a prezentációt?

Április 19-én éjfélig kell elküldeni, az április 7-én kiküldött e-mailnek megfelelően, e-mailben, az otdkszervezo25 ‘KUKAC’ uni-nke.hu e-mail címre. Kérjük, hogy az állományokat a következőképpen nevezzék el: Tagozat_cime_Nev (pl: Agazati_gazdasagtan-egeszsegugy_Minta_Mokus). Ez kiemelten fontos, mivel az állományok leválogatása eszerint történik! Ahogy korábban is írtuk, a Teams a Powerpointtal működik maximálisan együtt, így a pptx az a formátum, amelyet javasolunk.

Nem ppt-t, hanem prezit stb. készítettem. Hogyan adjam be a biztonsági másolatot?

A tagozati ülések technikai megvalósítását a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel együttműködve biztosítjuk. A tagozati ülésekhez ők biztosítják a technikai titkárokat, akik jelen lesznek a próbán is. Ha e-mailben nem küldhető el, küldje drive megosztással stb., illetve ezt mindenképpen egyeztesse a technikai titkárokkal a teszten. Technikai kérdéseiket az otdkszervezo25 ‘KUKAC’ uni-nke.hu e-mail címre küldhetik.

Eddig még nem kaptam egy e-mailt sem a szervezőktől, mit tegyek?

Ha nem kapott még e-mailt a szervezői címről és nincs ez a spam mappában sem, akkor az online rendszerben nem megfelelő e-mail cím szerepel. Kérem, írjon nekünk! http://kozgotdk2021.lkk.uni-sopron.hu/kapcsolat/

Hol és mikor lesz elérhető a tagozatok időbeosztása?

Az első verziót kiküldtük e-mailben. Reményeink szerint nem soká az online verziót is publikálhatjuk, mely a https://kozgotdk2021.sched.com/ oldalon lesz elérhető. A műsorváltoztatás jogát végig fenn kell tartanunk, hiszen esetleges kilépések után sem maradhat lyuk a programban, e tagozatokat át kell alakítanunk, akár a tagozati ülés napjának reggelén.

Kik a tagozati zsűri tagjai?

Ezt a rezümékötetben tudod megnézni: http://kozgotdk2021.lkk.uni-sopron.hu/otdk-2021/rezumekotet/
Valamint az alábbi oldalon: Tagozati zsűrik tagjai

Milyen hosszú lehet a prezentáció?

A prezentáció a szekciófelhívásnak megfelelően maximum 15 perc lehet. Az időbeosztásban lévő többlet 10 perc a szakmai megvitatás és a technikai átállás időtartama. A nem magyar anyanyelvű előadók angolul adnak elő, nekik biztosítaniuk kell előadásuk tolmácsolását is, ezért ők a felhívásnak megfelelően 25 perc időtartamban prezentálnak, a szakmai megvitatás és a technikai átállás szintén 10 perc, náluk ezért 35 percet tartalmaz az időbeosztás.

Mikor és hol lesznek elérhetőek a bírálatok?

Az OTDT online rendszerében lesznek elérhetőek a bírálatok. A szekciófelhívás szerint „A tagozatok összes bírálatát és pontszámait a konferencia kezdete előtt 5 nappal vagy a tagozat összes bírálatának elkészülésekor a rendezőintézmény az OTDT online rendszerében hozzáférhetővé teszi a hallgatók számára.” Reményeink szerint a fenti határidőre, 2021. április 17-ére, elkészülnek a bírálatok, így közzé tudjuk tenni.
Update: április 15-én hozzáférhetővé tettük a bírálatokat.
A bírálók 99%-ban a tagozati zsűrik tagjai, akik részére április 15-én szintén elérhetővé tettük a tagozat összes dolgozatát és bírálatát.

Hogyan lehet vendégként becsatlakozni a tagozati ülésekre?

Az érdeklődők részére linkeket osztunk meg, várhatóan a konferencia előtti napon, a rendezvény honlapján és facebook oldalán is.

Technikai segédlet nézők részére 

Az eredmények hol lesznek elérhetőek?

Az eredményeket az április 24. szombati záróülésen hirdetjük ki hivatalosan. Ezt követően elérhetővé tesszük a honlapon is.